Haber

Başkan Altay: “Merkez ve 31 İlçenin Yol Altyapısını Güçlendiriyoruz”

BAŞKAN ALTAY: “MERKEZ VE 31 İLÇEMİZDE YOL ALTYAPILARINI GÜÇLENDİRİYORUZ”

 

Konya Büyükşehir Belediyesi; Kazakistan Caddesi, Taş Cami Uzunharmanlar Caddesi ve Piri Esad Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hem kent merkezinde hem de 31 ilçede yol altyapısını güçlendirmek için çalıştıklarını, Kazakistan, Taş Cami Uzunharmanlar ve Piri Esad caddelerinde yaptıkları çalışmalarla kaliteyi artırdıklarını belirtti. Konya halkına daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı sağladı.


Konya Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışmalarıyla yol altyapısını güçlendiriyor ve ulaşım konforunu artırıyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bir yandan kent merkezindeki trafik sıkışıklığını azaltmak amacıyla köprülü kavşaklar ve yeni yollar yaptıklarını, diğer yandan da bulunduğu bölgelerde asfalt çalışması yaparak yol altyapısını güçlendirdiklerini belirtti. ihtiyaç vardı.

Bu kapsamda 3 caddede sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini kaydeden Önder Altay, “Kazak Caddesi Çeçenistan Köprülü Kavşağı ile Aydoğdu İlçesi arasındaki bağlantıyla ilgili bir çalışma gerçekleştirdik. Yine Taş Cami Uzunharmanlar Caddesi ve Piri Esad Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Üç sokağımızda yürüttüğümüz çalışmalarla hem kaliteyi artırdık hem de vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu ulaşımını sağladık. Bu üç caddede yaklaşık 15 milyon liraya mal olan sıcak asfalt çalışmamızın başarılı olmasını diliyorum. “Merkez başta olmak üzere 31 ilçemizde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki tüm bölgelerin yol standardının yükseltilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu