Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katıldılar
Dumlupınar Üniversitesi (DPU) Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi Topluluğu öğrencileri, 7. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katıldı.
Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi (DPU TÜBİF) Gastronomi Topluluğu öğrencileri, Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Ticaret Odası ve fakülte sponsorluğunda 7. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’na katıldı. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gastromasa Gastronomi Konferansı ‘Sürdürülebilirlik ve Biyoçeşitlilik’ temasıyla 4 farklı konseptte gerçekleştirildi. Gastromasa, Gastromasa konseptleri ile bölüme yön vermiş dünyaca ünlü gastronomi profesyonelleri, şefler, şarap garsonları, miksologlar, turizm ve konaklama sektörünün en değerli yatırımcıları ve profesyonelleri, ulusal ve uluslararası markaların katılımıyla düzenlenen konferansta Bar, Gastromasa Pastanesi, Gastromasa Otelcilik, söyleşiler, workshoplar veren öğrenciler, promosyonlar ve ikramlarla eğitici, verimli ve eğlenceli bir gün geçirdiler. – KÜTAHYA